MAAK KENNIS
MET PAULINE

ACHTERGROND

Pauline is geboren in Nederland en verhuisde op 17-jarige leeftijd naar het Verenigd Koninkrijk nadat ze haar middelbare school (baccalaureaat) in Amstelveen had voltooid. Van 1970 tot 1973 werkte ze in Duitsland en Engeland. In 1974 begon ze haar studie aan de International College of Oriental Medicine (ICOM) in East Grinstead. Ze studeerde af in 1977 en is sindsdien fulltime werkzaam als acupuncturist in Engeland en Nederland. In 1978 werd Pauline aangesteld als griffier van de opleiding in Holland en was direct betrokken bij de coördinatie van het lesmateriaal en de colleges. In hetzelfde jaar werd ze uitgenodigd om lid te worden van de Board of Governors van ICOM (UK), en in deze functie heeft ze zowel de Board als de opleiding geadviseerd in alle zaken die te maken hebben met acupunctuur sinds die tijd. In de loop der jaren bekleedde ze vele verantwoordelijke functies voorafgaand aan haar benoeming tot directeur van ICOM in 1990.

DE ERVARING EN TOEWIJDING

Pauline reisde in 1984, 1990 en 1992 naar China, waar ze een aanvullende opleiding volgde aan de Colleges of Traditional Chinese Medicine in Beijing, Chengdu en Shanghai om haar praktijk te verbeteren. Ze werd in 1990 directeur van ICOM en maakte van de cursus meteen een 4-jarige opleiding . In haar functie als directeur van ICOM was ze actief betrokken bij de British Acupuncture Accreditation Board (BAAB), die is opgericht om verantwoordelijke opleidingen voor oosterse geneeskunde te accrediteren en om de normen vast te stellen en te bewaken waarmee alle beoefenaars worden beoordeeld. Ze was korte tijd voorzitter van de BAAB.

De opleiding kreeg in 1995 voor het eerst erkenning en heeft dit onder haar leiding voortgezet. Tegelijkertijd werd de opleiding in 1997 door de Universiteit van Brighton als Partner College gevalideerd en ontvingen de studenten een B.Sc. (Hons) diploma in oosterse geneeskunde-acupunctuur.

EEN INSPIREREND NALATENSCHAP

Pauline was married to Dr van Buren who founded the International College of Oriental Medicine in 1972. They had many happy years together (more than 25 years). Dr van Buren has now sadly passed away. However, Pauline has had a unique training over more than 30 years where she was able to observe and participate in his clinical work and development of the college.

The College was founded as a direct result of many students wishing to learn acupuncture from an acknowledged master of this fascinating subject. Originally, the College started in Gerrards Cross, Buckinghamshire but, as it expanded, a new building was found in East Grinstead, Sussex, in 1977. Dr. van Buren, already an osteopath, naturopath and homeopath, began his studies of acupuncture in 1952, travelling to many different countries in the world in order to gain as much knowledge as possible in this field. In 1969, he was awarded a Doctorate of Acupuncture in Taiwan as acknowledgement of his mastery of the subject. In 1972, he founded the International College of Oriental Medicine with branches in England and Holland. Thanks to his pioneering work at that time, other colleges were also founded in Norway and Australia, although these are all now operating independently.

For many years he travelled to different colleges to lecture, set and maintain teaching and clinical standards in acupuncture. Dr. van Buren’s unique contribution to Oriental medicine is that he has made the application of the Stems and Branches Theory a practical reality. Knowledge of the Stems and Branches theory gives the student of Oriental medicine an insight into the origin of disease at the deepest level.

EEN INSPIREREND
NALATENSCHAP

Pauline was getrouwd met dr. van Buren die in 1972 de International College of Oriental Medicine (ICOM) oprichtte. Ze hadden vele gelukkige jaren samen (meer dan 25 jaar). Dokter van Buren is inmiddels helaas overleden. Pauline heeft echter gedurende meer dan 30 jaar een unieke training gehad waarbij ze zijn klinische werk en de ontwikkeling van de opleiding kon observeren en eraan kon deelnemen. De opleiding werd opgericht als een direct resultaat van veel studenten die acupunctuur wilden leren van een erkende Meester van dit fascinerende onderwerp. Oorspronkelijk begon de opleiding in Gerrards Cross, Buckinghamshire, maar toen het zich uitbreidde, werd er in 1977 een nieuw gebouw gevonden in East Grinstead, West Sussex. Dr. van Buren, die al osteopaat, natuurgeneeskundige en homeopaat was, begon zijn studie acupunctuur in 1952. Hij reisde naar veel verschillende landen in de wereld om zoveel mogelijk kennis op dit gebied op te doen. In 1969 ontving hij een doctoraat in de acupunctuur in Taiwan als erkenning voor zijn beheersing van het onderwerp. In 1972 richtte hij de International College of Oriental Medicine op met opleidingen in Engeland, Nederland, Noorwegen en Australië. Deze zijn nu onafhankelijk.

Gedurende vele jaren reisde hij naar verschillende hogescholen om les te geven, onderwijs en klinische standaarden in acupunctuur vast te stellen en te handhaven. De unieke bijdrage van Dr. van Buren aan de oosterse geneeskunde is dat hij de toepassing van de stammen en takkentheorie in de praktijk heeft gebracht. Kennis van de Stammen- en Takkentheorie geeft de student inzicht in het ontstaan ​​van ziekte op het diepste niveau.

PRAKTIJK ADRES

Burgemeester Minkenbergstraat 27a
6107 AD Stevensweert
Nederland / The Netherlands

ROUTE

Ⓒ copyright bestacupuncture.eu 2022 | Deeworks